• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

NEKKWASTEN

In een kapsalon worden dagelijks vele producten gebruikt, want naast een kappersschaar zijn er nog vele andere spullen en materialen nodig om het ambachtelijke kappersvak uit te kunnen oefenen. Veel van deze producten zijn opgenomen in deze categorie 'kappersbenodigdheden'. 

Nekkwasten

Nekkwasten zijn ideaal om na het knippen snel alle haartjes weg te vegen. Zo heeft de klant geen last van kriebelende haartjes in de nek. De nekkwasten van Sibel zijn van hoge kwaliteit en hebben zachte haren die lekker aanvoelen op de huid.

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, wil je advies over bijvoorbeeld het verven van je haar of ben je benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].