• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

OMVORMING

Geschiedenis Imperity

Imperity begon ooit als een klein merk ergens in het mooie Italië, met het gedachtegoed om professionele haarverzorging voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Geheel in deze zienswijze is Imperity Professional een kleine decennia geleden opgericht. Zoals elk merk waarschijnlijk is gestart, begon het met shampoos, conditioners en natuurlijk haarverf. Niet veel later werd het als maar groeiende assortiment nog verder uitgebreid met serums, treatments en stylingsproducten. Beetje bij beetje groeide Imperity uit tot wat het op vandaag de dag geworden is.

In de loop van de jaren is er veel veranderd, we weten dat keratine en Argan olie goed voor de haren zijn, en ingrediënten als SLS, Parabenen en andere chemische toevoegingen juist niet goed voor onze weelderige haren zijn. Innovatief als Imperity is, zijn we de afgelopen 2 jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van geheel nieuwe en verbeterde producten. Geheel in de tijdsgeest van biologische, natuurlijke en uiteraard verzorgende ingrediënten zijn er geheel nieuwe lijnen ontwikkeld.

Imperity omvorming

Zo is er een parfum toegevoegd om de sterke geur van de permanent vloeistof te temperen. Daarnaast zijn er aan de Imperity omvorming stoffen toegevoegd die de permanent behandeling minder schadelijk maakt voor het haar.
Imperity omvorming heeft verschillende permanent vloeistof met een geneutraliseerde geur. Er zijn in totaal drie verschillende permanent vloeistoffen leverbaar:

  • Nr  0, voor sterk/stug/dik haar (ook ongeverfd grijs haar)
  • Nr  1, voor normaal haar (ook geverfd haar)
  • Nr. 2, voor fijn en gevoelig haar (reeds chemisch behandeld haar)

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].