• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

MI DOLLO DI BAMBOO

De Imperity Organic Mi Dollo Di Bamboo serie is verwerkt met bamboo extracten, deze extracten bevatten alle benodigdheden die het haar nodig heeft voor een optimale verzorging. De bamboo extracten versterken het haar en zorgen voor herstel van de vochtbalans. Door de intensieve hydratatie wordt de veerkracht en de elasticiteit van het haar hersteld. Het haar wordt sterk, glanzend, glad en vol beweging. De shampoo bevat een heerlijke subtiele geur.

Imperity Organic Mi Dollo Di Bamboo Specificaties

De producten van Imperity Organic Mi Dollo Di Bamboo hebben elk speciale eigenschappen. Zoals hierboven beschreven, zorgen de producten voor de ultieme verzorging van het haar. De producten zijn geschikt voor ieder haartype en hebben een heerlijke geur. De producten zijn verrijkt met bamboo extracten en organisch materialen. 

De producten van de Imperity Mi Dollo Di Bamboo lijn

De Imperity Mi Dollo Di Bamboo lijn bestaat uit verschilende producten. Deze variëren van shampoo en conditioner tot een haarmasker en een leave-in conditioner. Wij lichten graag een aantal producten voor u uit:

  • Imperity Organic Mi Dollo Di Bamboo Shampoo. Dit is het product dat het haar optimaal verzorgd en ook nog eens heerlijk doet ruiken. Deze Shampoo is verrijkt met Bamboo Extracten, deze extracten bevatten alle essentiële eigenschappen die het haar nodig heeft voor een optimale verzorging.
  • Het Light Crystal Serum is geschikt voor alle haartypes. Het haar wordt makkelijk doorkam baar en krijgt een schitterende glans en een heerlijke geur.
  • Imperity Mi Dollo Di Bamboo Bi-Phase Conditioner. Deze verzorgende Bi-Phase Conditioner van Imperity is een geweldige leave-in conditioner met de helende en verzorgende werking van bamboo extracten. Daarnaast zorgt het product voor zijdezacht haar.

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].