HAARVERF

Imperity Haarverf

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten haarverf. Van felle kleuren tot aan permanente haarverf. Het veranderen van de haarkleur wordt al sinds 1661 gedaan, er werden al diverse methoden gebruikt om het haar zwart, goudblond, groen, rood, geel en zelfs de nieuwste trend; grijs/wit te maken. Imperity haarverf heeft een perfecte grijsdekking, en de levendige kleuren blijven lang aanwezig in het haar. De bijzondere samenstellingen van de haarverf zorgt ervoor dat de kleur niet alleen langer blijft zitten, maar draagt er ook aan bij dat het haar minder beschadigd raakt tijdens de verf behandeling.

De natuurlijke haarkleuren kunt u herkennen aan het kleurnummer:

  1. Zwart
  2. Zeer donkerbruin
  3. Donkerbruin
  4. Middelbruin
  5. Lichtbruin
  6. Donkerblond
  7. Middelblond
  8. Lichtblond
  9. Zeer lichtblond
  10. Witblond

Tip: De verschillende kleuren haarverf kunnen worden gemengd voor een unieke kleur.
Tip 2: Was de haren met kleur beschermende shampoos en conditioners zodat de haarkleur nog langer mee gaat!

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].