• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

HAARMASKERS

Imperity Haarmasker

  • Imperity Midollo Di Bamboo MaskMaakt het haar voelbaar zacht en creëert daarbij een natuurlijke glans. Dit masker van Imperity ontklit het haar en maakt het haar beter behandelbaar.
  • Imperity Gourmet Vie MaskMasker die voor optimale hydratatie zorgt. Doordat het masker verwerkt is met zijdeproteïne en sheaboter wordt de veerkracht van het haar verbeterd
  • Imperity Gourmet Jad MaskMasker die er voor zorgt dat het haar weer optimaal hydrateerd. Doordat het masker is verwerkt met Shea butter komt de veerkracht weer terug in het haar.
  • Imperity Milano Yogurt Flower MaskBeschermt het haar tegen UV-stralen en geeft een gezond eindresultaat.

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].