• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

OVERIG

In een kapsalon worden dagelijks vele producten gebruikt, want naast een kappersschaar zijn er nog vele andere spullen en materialen nodig om het ambachtelijke kappersvak uit te kunnen oefenen. Veel van deze producten zijn opgenomen in deze categorie 'kappersbenodigdheden'.

Overige kappersbenodigdheden

In deze categorie zitten allerlei verschillende producten, maar vooral waterspuiten en elastische haarelastiekjes. Met de waterspuiten kan het haar snel, gemakkelijk en gelijkmatig nat/vochtig gemaakt worden en ze zijn daarom ideaal bij het uitvoeren van het kappersvak. De haarelastiekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk gekleurde, zwarte en pastelkleurige. Allemaal worden ze geleverd in een verpakking van 500 stuks.

Hiernaast zijn er nog onder andere haarnetjes, verfschorten en krullers verkrijgbaar.

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, wil je advies over bijvoorbeeld het verven van je haar of ben je benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].