• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

STYLING

Imperity Styling

Ben je op zoek naar een glossy glans, natuurlijke hold, maximale versteviging of een lichtgewicht styling paste? Dan heeft Imperity styling voor veel verschillende haartypes een groot assortiment aan styling producten. De Imperity styling producten zijn er in verschillende emulsies, zo zijn er spray's, waxen, mousses, gels en Smoothing Fluid styling producten. Zo is er voor ieder haar een passend product. De Imperity styling producten bieden een flexibele controle waarmee u de ideale look kunt creëren. Van een gladde look tot een bos met krullen.

Imperity Styling producten

De Imperity Supreme Styling Shine Crystral is een vloeistof die zorgt voor het herstellen en verzorgen van je gespleten haarpunten.
Imperity Supreme Style Hair Shaper Modelling Wax is een volume gevende wax met een medium hold. Deze heerlijke zachte wax brengt het haar in elk gewenst model. Imperity Supreme Style Operator is een haarcrème die het haar eenvoudig moduleert en accentueert. Met de Style operator kan werkelijk elke denkbare look gerealiseerd worden. Tevens zorgt Imperity styling voor een mooie glans en laat geen residu achter. Imperity Supreme Style Shine Wax is een wax met een medium hold en een hoge shine. De wax is gemakkelijk uit het haar te wassen en laat geen residu achter.

Specificaties Imperity Styling

  • Sterke hold
  • Creëert een prachtige glans
  • Voor ieder haartype
  • Geen residu
  • Zuinig in gebruik

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]