• Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

AFTER COLOR

Wanneer je geverfd haar hebt, wil je graag lang van de kleur genieten. Om het haar in een gezonde conditie te behouden na een verf behandeling, is een haarmasker erg van belang. Een nabehandeling, zoals een haarmasker, zorgt ervoor dat het haar zacht en soepel blijft en het zijn gezonde conditie behoudt. De producten bevatten kleur beschermende ingrediënten die kleurvervaging en kleurverandering tegengaan. Producten die geschikt zijn om de optimale kleur van het haar te behouden zijn de producten van de lijn Imperity After-color. Met deze productenlijn heb je gegarandeerd langer plezier hebt van je haarkleuring.

Imperity After-color producten

De productenlijn bestaat uit vier verschillende producten:

  • Imperity After Color Acid Technique Cuticle Sealer pH 4.5 Shampoo
  • Imperity After Color Acid Technique Cuticle Sealer Cream
  • Imperity After Color Acid Technique Cuticle Sealer Anti-Odor Mask
  • Imperity After Color Acid Technique Maintain pH 5.5 Shampoo

Imperity After Color Acid Technique Cuticle Sealer Anti-Odor Mask is het ideale masker om te gebruiken na het verven. Dit masker beschermt de haarkleur en optimaliseert, waardoor de haarkleur automatisch langer mooi blijft. Imperity After Color Acid Tech nique Cuticle Sealer pH 4.5 Shampoo is een shampoo voor geverfd haar. Deze shampoo houdt de haarkleur langer aan en hierdoor blijft de kleur langer in optimale staat, doordat de kleurpigmenten op hun plek worden vastgezet.       

Na een haarverf behandeling, of haarkleuring verdient het haar extra aandacht en verzorging. Een kleurbehandeling, kan namelijk best wel wat stress veroorzaken voor het haar, daarom komt Imperity met de After Color Acid Technique Cuticle Sealer Cream. De unieke samenstelling van dit product sluit de schubben laag na een technische behandeling (bijvoorbeeld haarkleuring) en maakt het haar glad. Bovendien zorgt de Cuticle Sealer ervoor dat de kleurpigmenten beter worden vastgehouden in het haar.       

Imperity After-color Specificaties

De producten van Imperity After-color hebben speciale eigenschappen. Zoals hierboven beschreven, zorgen de producten voor langer kleurbehoud van het haar. De haarkleur wordt beschermd en hierdoor wordt voorkomen dat deze vervaagd. Ook zorgt deze productenlijn voor zijdezacht haar. Het haar wordt intens gevoed en verzorgd. Daarnaast zijn alle producten vrij van SLS en parabenen.

Imperity After-color kopen

De gehele Imperity collectie is te vinden op hairandbeautyonline.com. Deze producten zijn snel, veilig en eenvoudig online te bestellen. Natuurlijk tegen de scherpste prijzen. Houdt onze webshop in de gaten voor de laatste aanbiedingen, acties en kortingscodes, zodat jij jouw favoriete Imperity product extra voordelig kunt bestellen.

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].


Imperity After-color