GOURMET

Imperity Gourmet Jad/Vie is een productenlijn die zorgt voor de ultieme verzorging van het haar. De lijn is verrijkt met de heerlijke geur van J'adore of la vie est belle, de musthave voor elke vrouw. Ook bevatten de producten arganolie en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen voor een beschermlaag op het haar tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt de natuurlijke haargroei gestimuleerd. Ook biedt arganolie bescherming tegen hitte bij gebruik van een stijltang of föhn en maakt het uw haar zijdezacht en glanzend. De Omega 3 en 9 vetzuren, die zich ook in de producten bevinden, helpen het haar te herstellen en het haar sterker te maken door de haarwortel te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Ook worden gespleten haarpunten hersteld en voorkomen.

Imperity Gourmet Jad/Vie Specificaties

De producten van Imperity Gourmet Jad/Vie hebben speciale eigenschappen. Zoals hierboven beschreven, zorgen de producten voor de ultieme verzorging van het haar. De producten zijn geschikt voor ieder haartype en hebben een heerlijke geur. Ook zorgt deze productenlijn voor zijdezacht haar en een geweldige glans. Het haar wordt intens gevoed en verzorgd. 

De producten van de Imperity Gourmet Jad/Vie lijn

De productenlijn van Imperity Gourmet Jad/Vie bestaat uit veel verschillende producten. Deze producten zijn verrijkt met de geur van J’adore of La vie est belle. De verschillende geuren zijn te herkennen aan het parfumflesje op de verpakking. Een aantal producten uit deze lijn zijn:

Snelle levering en klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant.

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].