Over ons

Imperity.nl

 

Shops4YouOnline is sinds 2011 de officiële importeur, vertegenwoordiger en verdeler van Imperity Professional in de BENELUX.

Imperity is een professioneel kappersmerk uit Italië dat hard op weg is een welverdiend plekje te veroveren in de Hair&Beauty markt. Met een gerust hart kunnen wij zeggen dat Imperity zich kan meten met de grotere bekende merken. Imperity heeft een ruim assortiment aan shampoo, conditioners, treatments, serums en haarverf, die van dezelfde kwaliteit zijn als de ‘grote namen’, het enige verschil hierin is de zeer aantrekkelijke prijs. Mede door de messcherpe prijzen en de kwaliteit, wordt het merk, ondertussen al in meer dan 32 landen verkocht. Imperity.nl voelt zich dan ook vereerd om dit merk te mogen voeren en op de markt te mogen zetten.

Imperity.nl is er dan ook voor de professional!

Nieuwsgierig geworden naar Imperity Professional? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons bereiken op 033 248 43 43.

Uiteraard gelden er voor professional aantrekkelijke prijzen en kan er bij grote afname altijd worden overlegd over de prijs.

Voor meer uitgebreide product informatie, klik op de onderstaande afbeelding:

Ons doel: Topkwaliteit producten voor haarscherpe prijzen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Shops4YouOnline

 

  • Shops4YouOnline                              
  • Galvanistraat 38                                  
  • 3861NJ Nijkerk                                     
  • Tel: (033) 258 43 43
  • Email: [email protected]

 

Shops4YouOnline is ingeschreven onder KVK-Nr: 64909395. BTW Nr: NL8558.95.057.B01

Bankgegevens:
IBAN: NL32RABO0314552243
Shops4youonline B.V.
Nijkerk
BIC / SWIFT: RABONL2U

 

* Imperity.nl maakt onderdeel uit van Shops4online. In 2009 is Shop4YouOnline opgericht en de geboorte van de eerste hair&beauty webwinkel was een feit. Ondertussen is Shop4YouOnline uitgeroeid tot een waar hair&beauty imperium en heeft het 8(!) succesvolle webwinkels opgericht die voorzien in heel het Hair&Beauty segment. Shops4YouOnline voorziet in alles, voor,  naast, op, in, over en rondom het haar. Van een gel, wax, of spray, een verftube of kwast, een kappers schaar tot en met de kappersstoel, in alle gemakken en haar producten kan worden voorzien.

Shops4YouOnline verkoopt haar producten in Nederland, Europa en zelfs ver daarbuiten. Shops4YouOnline mag zichzelf ondertussen zelfs met de grootste spelers in Europa meten en dat is natuurlijk best iets om trots op te zijn. Met meer dan 140 merken, en meer dan 6000 verschillende producten is het dan ook niet zo heel gek, dat er wereldwijd tevreden klanten zijn.