• Imperity Leader Cam Academy Imperity Edition
  • Imperity Leader Cam Academy Imperity Edition
  • Imperity Leader Cam Academy Imperity Edition

Imperity Leader Cam Academy Imperity Edition

Imperity LeaderCam Academy Imperity Edition. Topklasse schaar van LeaderCam.
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:

€--,-- €--,--

Excl. btw

Imperity LeaderCam Academy Imperity Edition

Het kappersvak, een eeuwenoud ambachtelijk vak. Een kapper zonder schaar, is als Romeo zonder Julia. In al zijn eenvoud en kracht, zorgt de kappersschaar elke keer weer dat het vak kan worden uitgevoerd zoals dat bedoeld is.

Een kappersschaar is het verlengstuk van de kapper.De LeaderCam Academy Imperity Edition is een kappersschaar met een klassiek design. Deze schaar is convex (een speciale slijptechniek) geslepen waardoor het snijblad vlijmscherp is. Hierdoor worden de haren schuin afgeknipt en gespleten punten voorkomen. Doordat de LeaderCam Academy Impertiy Edition convex geslepen is, is deze schaar zeer geschikt voor het slicen.

LeaderCam Academy is 100% nikkelvrij en gemaakt uit Japans staal. Dankzij de vario-schroef kan de kappersschaar makkelijk worden afgesteld. Deze mooie schaar heeft een handige afneembare pinkschroef.

LeaderCam Academy Imperity Edition is verkrijgbaar in 5,5 inch.

LeaderCam is het merk wanneer het aankomt op topklasse kappersscharen. In een pittoresk Italiaans plaatsje genaamd Maniago staat het familiebedrijf LeaderCam. Al meer dan 60 jaar worden hier perfecte scharen met de hand vervaardigd. Elke schaar ondergaat meer dan 200 behandelingen. Hierdoor is elke LeaderCam kappersschaar uniek en perfect.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen